031/888-299 info@refleksoterapije.si

  Kontakt

  Terapevtsko lepotni salon Harmonija deluje na dveh lokacijah:

  Salon Harmonija
  Kranjska ulica 4
  4240 Radovljica

  Hotel Marinšek - Wellness - Svet savn
  Glavna cesta 2
  4202 Naklo

  T: 031/888-299
  E: info@refleksoterapije.si

  Refleksoterapija

  Refleksoterapija stopal
  Je terapevtska metoda, ki s pritiskanjem na živčne točke na stopalih sprosti in harmonizira celotno telo in tako ugodno vpliva na človekovo zdravje in počutje. Sama storitev poteka 60 min. (predpriprava 15 min + 45 min masaže).

  Refleksoterapija dlani
  Je terapevtska metoda, ki s pritiskanjem na živčne točke na dlaneh sprosti in harmonizira celotno telo in tako ugodno vpliva na človekovo zdravje in počutje. Posebej se jo priporoča ljudem, ki veliko dela opravijo z rokami (frizerke, kozmetičarke, ljudje ki veliko delajo za računalnikom,...). Storitev poteka 20 min.

  Obrazna refleksoterapija
  Je terapevtska metoda, ki s pritiskanjem na živčne točke na obrazu sprosti in harmonizira celotno telo in tako ugodno vpliva na človekovo zdravje in počutje. Posebej se priporoča tudi ljudem z parezami obraza, otroci z motnjo pozornostjo,.. Sama storitev poteka 40 min.

  Obrazna refleksoterapija z kristaloterapijo
  Najprej se izvede obrazna refleksoterapija, sledi kristaloterapija - polaganje kristalov na posamezne obrazne cone. Kristaloterapija uporablja vibracijske lastnosti različnih kristalov. T.i. frekvence - za zdravljenje telesa, duše in duha. Kristali vsebujejo zdravilne moči, ki izvirajo iz njihove sestavine: različnih mineralov, kovin ter njihove oblike in barve. Vsak kristal niha z lastno valovno dolžino in ustvarja harmonično resonanco. Te frekvence so podobne našim telesnim in avričnim.Priporočenih je več zaporednih obiskov. Trajanje 60 min.

  Obrazna refleksoterapija z japonskim naravnim obraznim liftingom
  Najprej se izvede obrazna refleksoterapija, sledi japonski naravni lifting obraza. To je nevro-senzorična metoda stimulacije mišic, ki se ročno izvaja na obrazu. Obraz oblikujemo tako, da je z dvigom obraznega tkiva videti svež in sijoč, obrazne mišice se učvrstijo, gube so manj izrazite. S stimulacijo živčevja in akupunkturnih točk se uravnoveša tudi telesno in duševno zdravstveno stanje. Priporočenih je več zaporednih obiskov. Sama storitev poteka 50 min.

  Obrazna refleksoterapija z kristaloterapijo in japonskim naravnim obraznim liftingom
  Najprej se izvede obrazna refleksoterapija, sledi masaža obraza po metodi japonskega naravnega liftinga obraza, za konec pa tudi kristaloterapija. Priporočenih je več zaporednih obiskov.

  Trajanje: 105 min