031/888-299 info@refleksoterapije.si

Kontakt

Terapevtsko lepotni salon Harmonija deluje na dveh lokacijah:

Salon Harmonija
Kranjska ulica 4
4240 Radovljica

Hotel Marinšek - Wellness - Svet savn
Glavna cesta 2
4202 Naklo

T: 031/888-299
E: info@refleksoterapije.si

Predstavitev

Saša Šuvak
Z refleksoterapijo sem se seznanila pred več kot desetimi leti. Bolj resno pa sem pričela z delom pred 7 leti. Po osnovni izobrazbi sem živilski tehnik, nato pa sem diplomirala na Fakulteti za zdravstvo iz delovne terapije in si pridobila naziv diplomirani delovni terapevt. Že v času dela, kot delovni terapevt sem se srečevala z različnimi težavami, ki so pestile moje takratne paciente. In ves čas sem razmišljala, kako pomagati ljudjem na način, ki jim bo prijeten in hkrati tudi izredno učinkovit. Tako sem spoznala refleksoterapijo, masažo ob kateri stranke večinoma zaspijo, njeni učinki pa so izredno blagodejni. Kasneje sem nadgradila svoje znanje še z Japonskim liftingom, ki pa ponuja hkrati tako zdravje kot lepoto in je tudi izredno sproščujoč.
Od nekdaj pa me je zanimala tudi nevidna sfera, tako sem spoznala Angelsko terapijo in Skalarpransko zdravljenje. Z veseljem pa tudi svetujem glede sprememb v življenju, ki vas popeljejo na pot bolj zdravega življenja in s tem tudi počutja.
Svoje znanje tudi zelo uspešno predajam naprej preko TEČAJA JAPONSKEGA LIFTINGA OBRAZA, kjer z akopresurnimi točkami, refleksoterapijo obraza in močno masažo Japonskega liftinga obraz v samo 45 minutah vidno pomladimo in osvežimo, drobne gubice pa izginejo. Predavam tako v svojem salonu v Radovljici in Naklu, kot tudi na Ljudski univezi, in po individualnih dogovorih tudi v raznih hotelih (Hotel Bernardin Portorož,...)
Več o tečajih na: http://www.refleksoterapije.si/sl/tecaji/
Mnenja tečajnic o mojem delu: https://www.vsestoritve.com/harmonija-terapevtsko-lepotni-salon-sasa-suvak-sp