031/888-299 info@refleksoterapije.si

Kontakt

Terapevtsko lepotni salon Harmonija deluje na dveh lokacijah:

Salon Harmonija
Kranjska ulica 4
4240 Radovljica

Hotel Marinšek - Wellness - Svet savn
Glavna cesta 2
4202 Naklo

T: 031/888-299
E: info@refleksoterapije.si

Predstavitev

Saša Šuvak
Z refleksoterapijo sem se seznanila pred več kot desetimi leti. Bolj resno pa sem pričela z delom pred 7 leti. Po osnovni izobrazbi sem živilski tehnik, nato pa sem diplomirala na Fakulteti za zdravstvo iz delovne terapije in si pridobila naziv diplomirani delovni terapevt. Že v času dela, kot delovni terapevt sem se srečevala z različnimi težavami, ki so pestile moje takratne paciente. In ves čas sem razmišljala, kako pomagati ljudjem na način, ki jim bo prijeten in hkrati tudi izredno učinkovit. Tako sem spoznala refleksoterapijo, masažo ob kateri stranke večinoma zaspijo, njeni učinki pa so izredno blagodejni. Kasneje sem nadgradila svoje znanje še z Japonskim liftingom, ki pa ponuja hkrati tako zdravje kot lepoto in je tudi izredno sproščujoč.
Od nekdaj pa me je zanimala tudi nevidna sfera, tako sem spoznala Angelsko terapijo in Skalarpransko zdravljenje. Z veseljem pa tudi svetujem glede sprememb v življenju, ki vas popeljejo na pot bolj zdravega življenja in s tem tudi počutja.

Tanja Visenjak
Po poklicu sem srednja medicinska sestra in se s tem poklicom ukvarjam že 11 let. Kot medicinska sestra, sem pridobivala izkušnje v Kopa Golnik, Splošni bolnišnici Jesenice ter CUDV Matevža Langusa Radovljica. Lansko leto me je navdušilo zdravljenje Tesla Metamorfoza, ki je v meni prebudilo popolnoma drugačen pogled na življenje. Šla sem na izobraževanje in pridobila certifikat za izvajanje zdravljenja Tesla metamorfoze pri svetovno znani ustanoviteljici Tesla metamorfoze Anji Petrovič. Eno leto se ukvarjam tudi že z različnimi masažami. Certifikat sem pridobila na šoli za maserje in terapevte Higeja. Letos julija pa sem odprla tudi svoj lastni s.p. Kotiček za masaže in sprostitev Tanya, kjer nudim klasično masažo, sprostitveno masažo, delno masažo ( hrbet, noge, obraz in glava ), masažo za nosečnice, poporodno masažo, anticelulitno masažo (ročno ali z ventuzami), protibolečinsko masažo hrbta, vakuumsko masažo celega telesa, kineziotaping ter zdravljenje Tesla metamorfoza. 11 let se ukvarjam tudi z Orientalskim plesom. 8 let nazaj pa sem ga pričela učiti tudi sama. Leta 2011 sem imela prvič tudi lastno produkcijo pod imenom Arrakis . Leta 2013 pa predstavo Orientalske Sanje v Gledališču Toneta Čufarja na Jesenicah s svojo novo orientalsko skupino Shayarah. Ker želim pomagati ljudem in vsaj za trenutek podariti delček pozitive in sproščenosti v tem ‘’divjem’’ tempu življenja, sem pričela z aktivnostmi, kjer se dejansko lahko sprostite in umirite svoje misli ter se posvetite resnično sebi in svojemu telesu.