031/888-299 info@refleksoterapije.si

  Kontakt

  Terapevtsko lepotni salon Harmonija deluje na dveh lokacijah:

  Salon Harmonija
  Kranjska ulica 4
  4240 Radovljica

  Hotel Marinšek - Wellness - Svet savn
  Glavna cesta 2
  4202 Naklo

  T: 031/888-299
  E: info@refleksoterapije.si

  Lifting obraza

  Rezultati Japonskega naravnega obraznega liftinga so vidni že po prvi terapiji!

  Za koga je Japonski lifting primeren?

  Na naše treatmaje hodijo tako najstniki, kot tudi starejše dame in gospodje vseh starosti, saj deluje preventivno proti nastajanju prvih gubic, zrelejšim kožam pa vrača mladosten sijaj. Z obraza zbriše utrujenost ter prepreči izgubo kolagena. Tretma je sproščujoč in osvežujoče vpliva na splošno počutje. Prav tako prihajajo k nam stranke z opeklinami in brazgotinami. Po japonskem liftingu se občutno izboljša stanje mišic, ki so prizadete po obrazni paralizi (po kapeh, nesrečah) tudi v primerih, ko druge metode rehabilitacije ne privedejo do želenega učinka.

  *JAPONSKI LIFTING *
  Končno obstaja rešitev za anti-aging, ki ne izboljša le teksture kože, ampak deluje tudi na drugih področjih vašega telesa. Ne pomaga le vaši koži, ampak deluje tudi na um, telo in dušo, ter vam prinaša splošen občutek ugodja. Stranskih učinkov ni, le vi izgledate lepši in mlajši!

  Japonski lifting obraza je močna masaža pri kateri se učvrstijo obrazne mišice, znaki staranja v obliki gubic se omilijo, koža postane napeta in sijoča. Pri tem se uporablja izključno naravna olja kot je šipkovo olje. Limfna drenaža, ki je vključena zraven pa poskrbi, da se odvečna tekočina in strupi odstranijo iz kože, posledično je obraz mladostnejši, napet, svež, izginejo pa tudi drobne gubice.
  Pred samim liftingom obraza opravimo pritiske na refleksne točke obraza s tem pa pomagamo pri glavobolih, migreni, hormonskih težavah, utrujenih očeh, vnetjih nosnih in obnosnih votlin, prehladih in splošni utrujenosti. Sama masaža pomaga, da sprostimo notranje napetosti in s tem vplivamo na počutje in harmonijo celega telesa.

  Z izvajanjem metode Japonski lifting obrazu na naraven način vrnemo svežino, učvrstimo obrazne mišice ter omilimo gube. Po12-ih terapijah v 4-ih tednih pa lahko učinek primerjamo tudi z botoksom. S stimulacijo živčevja in akupunkturnih točk se uravnoveša tudi telesno in duševno zdravstveno stanje.