031/888-299 info@refleksoterapije.si

Kontakt

Terapevtsko lepotni salon Harmonija deluje na dveh lokacijah:

Salon Harmonija
Kranjska ulica 4
4240 Radovljica

Hotel Marinšek - Wellness - Svet savn
Glavna cesta 2
4202 Naklo

T: 031/888-299
E: info@refleksoterapije.si

VACUSLIM48 shujševalni program

KAJ JE VACUSLIM 48?

Vacuslim 48 je anticelulitna in shujševalna metoda za profesionalne tretmaje hujšanja in odpravo celulita. S svojimi odličnimi rezultati ruši tabuje o hitrem hujšanju.
Rezultat z VACUSLIM 48 se vedno hitro in z lahkoto opazi in je idealen, ko je potrebno začeti ali pospešiti celoten proces hujšanja in izboljšati videz kože.
V naslednjih 48 urah po Vacuslim 48 tretmaju bo vakuumska terapija delovala za vas, saj bodo nanešene učinkovine še vedno delovale, topile maščobo in odstranjevale škodljive toksine iz telesa.

ZAKAJ ODLOČITEV ZA VACUSLIM 48?

Maščoba v telesu je prisotna v trdnem stanju. Nanjo Vacuslim 48 efektivno deluje po nanosu kreme za uničevanje maščob in nanosu kreme za učvrstitev. Nanesemo ju na telo in roke, oblečemo v vrečo in z vakuumskim sesalnikom ustvarimo popoln vakuum.
V le pol ure se maščoba stopi in takoj pokaže kot zmanjšan obseg. Rezultat je tako zagotovljen, viden in merljiv!
Rekord: -26cm obsega v enem tretmaju!

KOLIKO TRETMAJEV PRIPOROČAMO?

Da bi dosegli najboljše in dolgotrajne rezultate, priporočamo 6-12 tretmajev, 2 do 3 x tedensko. Za vzdrževanje doseženega stanja priporočamo en ali dva obiska mesečno.

OBSEG TRETMAJA

-noge, boki, zadnjica, trebuh
Vacuslim rok za doplačilo 15€.

PAKETI

Pred začetkom obiskovanja treatmajev se predlaga izvedba PILINGA TELESA - V našem salonu uporabljamo Dadi Scrub &  Dadi losion

   

DADI´SCRUB PILING ZA TELO IN ROKE

Z dvema vrstama pilinga in kamnom plovcem: najprej sladkor, potem sol. Nahrani kožo z dodanimi olji kot v Dadi`oil in kokosovo ter sončnično olje. Vonj enak Dadi`oil in LDL. Ni masten, hitro se vpije in absorbira. Brez umetnih barvil

CENA TREATMAJA: 10 €