031/888-299 info@refleksoterapije.si

Kontakt

Terapevtsko lepotni salon Harmonija deluje na dveh lokacijah:

Salon Harmonija
Kranjska ulica 4
4240 Radovljica

Hotel Marinšek - Wellness - Svet savn
Glavna cesta 2
4202 Naklo

T: 031/888-299
E: info@refleksoterapije.si

DIAMANTNI PILING

Mikrodermabrazija je postopek kjer postopoma in kontrolirano luščimo povrhnjico z lasersko obdelanimi diamantnimi konicami ter vakuumom, ki med izvajanjem posega odstranjuje odmrle kožne celice, hkrati pa pospeši mikrocirkulacijo in s tem obnavljanje kože. Diamantne glave različnega premera in z različno debelino diamantnega granulata omogočajo kontrolirano luščenje kože plast za plastjo. 

Z mikrodermabrazijo dosežemo, da se tvorijo nove celice v bazalnem stratumu oz. povrhnjici, stimulirajo se fibroblasti (kolagen in elastin) in izboljša se struktura kože. Kadar postopek izvajamo bolj agresivno – nad gubami ali brazgotinami, lahko dosežemo učinkovito izboljšanje njihovega izgleda. Povrhnjica postane gladka in dovzetna za sprejem aktivnih substanc. To je najvarnejši, najbolj učinkovit način za mehansko obnovo kože.

Po pilingu naredimo nanos obrazne hranilne maske primerne za strankin tip kože, ki jo vtremo z ultrazvokom, kjer je po 100 milijonih vibracij na sekundo na vrsti posebna celičnomasažna funkcija tkiva. Spodbudita se presnova in cirkulacija krvi, aktivira se nastanjanje celic, kar vodi tudi k dobri preskrbi kože s hranilnimi snovmi – koža je lepa, gladka in napeta. Na koncu lahko kožo osvežimo s hladno funkcijo-CRYOTERAPIJO.

POSTOPEK JE NAMENJEN:

  • vsem tipom kože, ki želijo svež, bleščeč ton – predvsem priporočljivo je postopek izvesti pred nego kože, kajti tako bodo aktivne substance v kremah, serumih, ampulah in drugih kozmetičnih proizvodih učinkoviteje delovale na kožo
  • pri vseh aknah(razen vnetih), kjer je navzoče prekomerno poroženevanje kože
  • kot eden najučinkovitejših programov v boju proti staranju kože, saj nam omogoča posegati natančno na posamezne gube in obnovi tonus kože
  • kožam, kjer so prisotne drobne brazgotine, tudi strije

PREDNOSTI DIAMANTNEGA PILINGA PRED JAPONSKIM LIFTINGOM - NARAVNIM POMLAJEVANJEM KOŽE:

  • ni krvi, brez bolečin, brez vnetja in ne potrebuje anestezije
  • ne ostanejo madeži ali brazgotine
  • ne prihaja do napetosti
  • stranka lahko nadaljuje dnevne aktivnosti takoj po terapiji

NAJBOLJ PRILJUBLJEN IZVAJALEC STORITEV 2017

1. december 2017Z PONOSOM VAS OBVEŠČAMO, da je naš salon po mnenju strank iz vse Slovenije eden izmed treh najvišje ocenjenih salonov na področju lepote, masaže in terapij.

Hvala vsem strankam, ki ste podali svoje mnenje in ocenili moje delo. Obljubim, da se bom v bodoče še naprej trudila, da ostanejo moje storitve strokovne.

S klikom na"vsestoritve.com"lahko oddate svoje mnenje!


« nazaj na seznam