031/888-299 info@refleksoterapije.si

Naravno pomlajevanje in refleksoterapije

Pozdravljeni! V terapevtskem lepotnem salonu Harmonija vam nudimo refleksoterapija stopal, dlani ter obrazno refleksoterapijo. Poleg tega si lahko privoščite pomlajevanje obraza po metodi Japonskega liftinga obraza. Za vaše boljše zdravje in počutje pa poskrbi kristaloterapija. Za dobro počutje imamo na voljo tudi klasično masažo telesa in limfno drenažo in hitro sprostitev v obliki STOL masaže, ki jo nudimo tudi po raznih podjetjih kot Promocijo zdravja.

Ukvarjamo pa se tudi z našo notranjostjo. Privoščite si lahko Angelsko terapijo z masažo eteričnega telesa ali Skalarpransko terapijo. Da pa boste lepe na zdrav način, nudimo permamentno barvanje in urejanje nohtkov po Dipping metodi, ki je zdravju manj škodljiva.

Za lep in zapeljiv pogled imamo na voljo tudi trajno vihanje naravnih trepalnic, ki je zelo obstojna metoda (8-12 tednov)

Poskrbite tudi za svoje zdravje in počutje s tem, da obiščete shiatsu japonsko tradicionalno masažo, ki vas bo rešila bolečin v hrbtenici, izboljšala počutje in zdravje ter napolnila z življenjsko energijo.

Za vsakogar nekaj, za vse starosti! Najmlajše stranke so nekaj mesečni dojenčki, medtem ko najstarejša gospa šteje častljivih 96 let. Poslujemo na kar dveh lokacijah in sicer na Kranjski c.4 v Radovljici in v Wellness centru Marinšek, Glavna cesta 2, Naklo. Pri nas boste našli svoje harmonično ravnovesje med zdravjem, lepoto in dobrim počutjem.
Saša ,Tanja & JulijaInformacije in naročanje

031/888-299 info@refleksoterapije.si